Prosím vás, dá se něčím podobným nahradit vzduch filtr u stařické sekačky Alko classic 46br? Molitan je skoro nepropustny, máte prosím nějaký tip, čím nahradit? Děkuji
Typ motoru, přečetl jsem akorát Tecumseh, ale typ xyz? Dejte typ, něco podobného zde, ale...až budeme vědět typ motoru; nebo alespoň fotky filtru, provedení... další podobný filtr
Typ motoru bohužel nevím a nikde nějaký štítek, dyť sekačka je snad 20 let stará. Skoro vrak, ale stále seká. Chci ji připravit na sezónu, filtr jen nějaké 2 kousky nějakých zbytků. Vyřešil jsem filtr tak, že jsem koupil id to bude asi lepší a levnější od ting ting chun houbu na mytí
Kdybys chtěl originál tak na motoruf.de mají často i nemožné Já tam objevil i díly na svůj rockwell motor ze 69 roku ale na to bys opravdu potřeboval typ motoru ze štítku a navíc by to asi bylo dražší než zůstatková hodnota celé sekačky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.