Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzd. filtr sekačky Alko

Od: kubinec® odpovědí: 3 změna:
Prosím vás, dá se něčím podobným nahradit vzduch filtr u stařické sekačky Alko classic 46br? Molitan je skoro nepropustny, máte prosím nějaký tip, čím nahradit? Děkuji
Vzd. filtr sekačky Alko

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Typ motoru, přečetl jsem akorát Tecumseh, ale typ xyz? Dejte typ, něco podobného zde, ale...až budeme vědět typ motoru; nebo alespoň fotky filtru, provedení... další podobný filtr

doplněno 01.05.22 21:47:

Nebo zkuste vybírat tady

doplněno 01.05.22 22:03:

Nebo zde, je to některý z nich?

hodnocení

Typ motoru bohužel nevím a nikde nějaký štítek, dyť sekačka je snad 20 let stará. Skoro vrak, ale stále seká.
Chci ji připravit na sezónu, filtr jen nějaké 2 kousky nějakých zbytků.
Vyřešil jsem filtr tak, že jsem koupil id to bude asi lepší a levnější od ting ting chun houbu na mytí

hodnocení

0x
Kdybys chtěl originál tak na motoruf.de mají často i nemožné Já tam objevil i díly na svůj rockwell motor ze 69 roku ale na to bys opravdu potřeboval typ motoru ze štítku a navíc by to asi bylo dražší než zůstatková hodnota celé sekačky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]