Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte odrůdy jablek?

Od: postolka odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, byl by tady někdo, kdo by poznal odrůdu jablek na fotce? A mám ještě dotaz ohledně jiné odrůdy. Jabka měla žlutou jakoby mastnou slupku a byla velice šťavnatá, lehce navinulé chuti. Foto bohužel nemám. Mohla by to být antonovka? Tyto jabka mi utvěly v paměti, ještě když jsem žila v rodném domě a ráda bych si je nyní vysadila. Ještě si vzpomínám, že to byly nejspíš čtvrtkmeny/zákrsky a jabka obou jabloní dozrávaly na podzim. Nebyly to tedy letní odrůdy. Vím, že jsem moc informací neuvedla, ale třeba je někdo poznáte. Děkuji.

Poznáte odrůdy jablek?
Poznáte odrůdy jablek? #2

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den, máte tu přeci jen málo inormací. Nutná info: kdy se pouští?, jsou zralá při sběru?, jak dlouho se uchovají?, při rozkrojení jsou vevnitř bílá? šťavnatá? v kolika metrech nad mořem se pěstují?. Odrůd je mnoho a podle fotograie to jen tak neurčíte. Odpověď na druhou otázku...můžou to být i James Grive, jsou jakoby "mastná" a velmi šťavnatá a dozrávají v září.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]