Dobrý den, sekačku již není možné nastartovat. Je to sekačka Fieldmann se stejnojmenným motorem. Škrtící klapka a sytič je ovládaný pákou u madla. Svíčka je vlhká, filtr vyčištěný, karburátor také vyčištěný. Když sekačka ještě startovala, podle svíčky měla chudou směs, ale na moc vysoké otáčky neběžela. doplněno 22.04.22 18:53: Případně by mě zajímalo, jak poté karburátor seřídit. Vím, že je na tomto čínském karátoru regulace průtoku benzínu (mosazná jehla) a také nastavení nejnižších otáček (plastový šroub). Maximální otáčky se nastavují hýbátkem, kterým pohybuje páka. Nevím, jak přesně postupovat, vlastním ale indukční otáčkoměr, kdyby byl potřeba.
Letos už běžela? Na loňský benzín? Pokud si nevíte rady a neznáte to, pozvěte znalého souseda, za pár piv vás to naučí... Jiskra skáče? Použijte na zkoušky novou svíčku...
kovo
Ano, letos už běžela, benzín byl na konci sezóny vypuštěn, teď byl nalitý nový. Motor běžel, ale jakmile jsem začal sekat motor se zadusil, následovně už nešel nastartovat. Stav se do do teď nezměnil. Svíčka letos jiskry dávala, ale zítra ji zkusím. Sousedi sice jsou, ale v této problematice neznalí. Díky za rady.
A skáče jiskra? Pokud ne, pak je sepnutý spínač pro vypnutí motoru; je ovládán současně s brzdou motoru. Tento problém jsem řešil u této značky, taky nešlo nastartovat. Pokud tedy je složeno vše v pořádku... při výměně klínku...
Co se týká svíčky, tak ta jiskru dává. Zkusil jsem pod svíčku stříknout trochu paliva - benzín 100 oktan, koupený dnes, poněvadž došel. a výsledek: motor jel cca 30 sekund, ale dokázal jsem ho nastartovat. Tak bude nejspíš na víně špatně seřízený karburátor. Sice žádná rada zatím nezabrala, ale stejně díky za snahu. doplněno 23.04.22 20:44: Ještě jsem si všiml, že karburátor je zavěšený na dvou závitových tyčích, za karburátorem je zavěšený filtrbox a to celé by mělo být dosažené dvěmi maticemi. Mě ale 1 matice chybí, mohlo by to také způsobovat potíže? Pochopitelně matici seženu.
Vám tam chybí matice? Tak to je chyba. Přisává se tam falešný vzduch, s největší pravděpodobností. A taky těsnění musí být na 100%. Mezi motorem a karburátorem. Dejte foto sestavy...
Mosazný šroubek s pružinou zašroubujte na doraz, ale lehce, nedotahovat silou a povolit půl otáčky a startovat, pokud nepůjde, zkoušet postupně po čtvrt otáčky, víc jak dvě otáčky by to nemělo být, alespoň ze skutečností s jinými karburátory. Zkoušejte, ale nejdřív matici!
kovo
Myslím si, že i těsnění bude třeba vyměnit. Matici seženu v pondělí a zkusím nastartovat. Co se týká otáček, mělo by to být 3000 ot/min, případně víc?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.