Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to špenát?

Od: fibi® odpovědí: 5 změna:
Dobrý den rad bych zeptal zdaby tohle nekdo nepoznal. Dcera říká že je to kadeřavý špenát, ale nikde jsem to pod timhle nazvem nenašel.jo a přežilo to zimu. Dekuji
doplněno 18.04.22 10:39: Je to vysoké zhruba 25-30 cm

Je to špenát?
Je to špenát? #2
Je to špenát? #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Vypadá to jako mangold.

permaseminka.cz/...

futra
hodnocení

0x

Já bych řekla mangold špenátový.

zika
Je to Mangold

hodnocení

0x

Je to mangold a tato zelenina se opravdu připravuje v kuchyni stejně, jako klasický špenát. Já mám mangold dokonce raději, protože není na pěstování vůbec náročný. Ale můžete ho dát klidně i do polévky, je to výborná zelenina.

liska5
hodnocení

0x

Mangold... Špenát z něj taky dělám, ale nejraději mám Mangold řapíkatý. Ty silné placaté vařené řapíky s máslem a sypané smaženou strouhankou. V Německu jsem viděla ve městě žardiniery osázené červenořapíkatým mangoldem mezi letničkama. Zajímavě to vypadalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]