Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proc ruze nerozviji listy?

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:
Pred mesicem jsem koupila v Lidliu ruzi, stále ma jen ty zavite pupeny, ale list se nerozviji. Je spatna nebo je jeste sance

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ještě je brzy, všechny růže mají pouze pupeny.

Moje mají malé listy min. už od poloviny března. Záleží to na počasí - v únoru bylo teplo.

-------------------------------------------------

Koupená růže ale klidně může mít jen pupeny; záleží na tom, kde ji skladovali. Pokud pupeny nejsou zaschlé, vše je v pořádku.

Tuto mladou popínavku jsem fotila na konci února, sázená byla na podzim; jižní Morava:

Proc ruze nerozviji listy?

Moje popínavka má také malé lístečky, ale velkokvěté teprve začínají otvírat pupeny a jsem na okraji Prahy.

Moje měly na konci února takové olistění všechny. Keřové čajohybridy jsem potom ostříhala nakrátko, ale teď už zase mají pěkné mladé výhony i s lístečky.

liska5
hodnocení

0x

Kdy jste ji zasadila?

Schválně jsem se šla podívat. Moje už otvírají pupeny. Z nich lezou asi 1,5 cm načervenalé poskládané lístečky. Jsem ale v chladnějším podhůří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]