Nejste přihlášen/a.
Jsou hodně vytažené z nedostatku slunka, asi jim jsou krabičky už malé a pořád si myslím, že mají moc mokro.
Až je budete sázet, tak o dost hlouběji a zešikma. Ony pak ze stonku pod zemí pustí další kořínky, čímž se posílí.
Počkáme na další reakce.
Kde se to jeví jako zodpovězený dotaz? Já to nikde nemám. Tazatel normálně na Vaši odpověď reagoval, jako to děláme vždycky. Jeho odpověď je modrá, to je normální. Nebo je tady zase něco nového, čeho jsem si nevšimala?
Jak vysoké máte ty krabičky? Je to špatně vidět. Já přesazuji do kelímků od jogurtů, ne těch malých ale ty 500 gramů a vždycky mi v nich vydrží až do výsadby. Ale asi jste vysadil dost brzy, protože já se chystám teprve přesazovat sazeničky do kelímků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.