Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za škůdce?

Od: millaa odpovědí: 1 změna:

Ahoj, dneska jsem na palmě našla tuhle "žížalu" a vůbec netuším, co to je. Před cca 14 dny jsem si kupovala domů novou palmu Areca a hned jsem ji i přesadila do nového substrátu. A dneska jsem na ní našla tuhle věc (viz fotka) - cca 3-4 cm, hodně tenké tělo, hnědé tečky / pruhy po celé délce. Mohl by mi prosím někdo poradit, o co se jedná?

Co je to za škůdce?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Žížal, které používají zahradníci na urychlení kompostování je několik druhů. Donedávna jsme znali snad jen 3 druhy, ale teď je jich, díky kompostování mnoho. Dokonce některé i světélkují. To je dobře, že jste ji odchytil, jinak byste stále hledal důvod, proč kytka neprospívá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]