Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hecht 143 páčka sytiče

Od: karel8 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,
Měl bych spíš dotaz na opraváře. Potřeboval bych nějak nahradit páčku sytiče na křovinořez Hecht 143.Chci se tedy zeptat jestli jdne nějak nahradit páčka něco ve stylu univerzální díl (popřípadně odkaz kde lze zakoupit).Ptál jsem se Hechtu ten mi řekl ,že už se to nevyrabí a už ji scháním rok po bazarech atd.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jaký je tam karburátor? Označení, výrobce...jak páčka sytiče u tohoto stroje vypadá, ...foto? Je tam takový typ?

karel8
hodnocení

číslo karburátoru H119-2

olinl
hodnocení

0x

Věci z Hechtu nic moc-spíš stížnosti.. Páčku si raději vyrob sám nebo dej inzerát. Jinak elektroskútr z Hechtu I mr. Anderson se/...

Přemýšlím, jestli je stupidnější, ten, kdo skůtr napájený šesti poddimenzovanými olověnými bateriemi v sérii prodává, nebo ten, kdo takový skůtr koupí. Asi se na takové neštěstí musí sejít oba. :)

mets
Jsou to prostě levné šmejdy, pár sem jich měl možnost vyzkoušet, většina věcí odpovídá ceně.

makk
hodnocení

0x

To je taková ta plechová? To by neměl být problém vyrobit. Na Hechtu se mi líbilo, že je možno koupit náhradní díly, dnes už ale vím, že to žádná výhra není. Na nové stroje díly nejsou potřeba a na starší (třeba i 3 roky staré) už se nedělají.

karel8
hodnocení

nn plastová

hodnocení

0x
Nechcete raději celý karburátor? Za tu cenu... kasumex.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]