Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V kterém běžném obchodě mají květináče terakota

Od: nadina odpovědí: 2 změna:

Zdravím,koupila jsem švestku a chtěla bych ji dát na velký balkon,ale fouká tam,takže těžší květináč.

Co jsem zahlédla kde chodím nakupovat, tak z terakoty keramiky nejlépe hranaté není nic vidno.Mám tam už stromkový rybíz,ale musela jsem ho zatížit železnou trubkou i truhlíky,protože je tam "tornádo " občas.

Nechci nějaké dekorativní,drahé.Kdo mi poradí? Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

5x

Jak je teď velká? Špičák? Na švestku - strom tak něco obrovského s širokou podstavou, v květináči z pálené hlíny vydrží pár let. V Hobby centrech jsou. Ale pak to bude chtít betonové armatury a paletu substrátů... ...Jedině bonsaj.

Měla jsem na balkoně podstatně drobnější muchovníky. Plodily a přesto jsem je přesadila ven. Švestku si tam neumím představit..

nadina
hodnocení

Tak to nechám nějakou dobu,říká se,že se švestka se sadí na podzim,takže ji nechám pod mým oknem aspoň nějakou dobu a pak na zahradu,kterou máme daleko od domova.Je to prut,koupila jsem ji v Tescu,nedalo mi to odrůda Prezident,je výborná.Nej by byl hranatý tvar,květináče,aby nepadal,ale aspoň mě potěší do podzimu ,doufám,že když ji zasadím,je nejvyšší čas/ne-li pozdě.

Děkuji,mám ráda stromečky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]