Nejste přihlášen/a.
Zdravím,koupila jsem švestku a chtěla bych ji dát na velký balkon,ale fouká tam,takže těžší květináč.
Co jsem zahlédla kde chodím nakupovat, tak z terakoty keramiky nejlépe hranaté není nic vidno.Mám tam už stromkový rybíz,ale musela jsem ho zatížit železnou trubkou i truhlíky,protože je tam "tornádo " občas.
Nechci nějaké dekorativní,drahé.Kdo mi poradí? Díky
Jak je teď velká? Špičák? Na švestku - strom tak něco obrovského s širokou podstavou, v květináči z pálené hlíny vydrží pár let. V Hobby centrech jsou. Ale pak to bude chtít betonové armatury a paletu substrátů... ...Jedině bonsaj.
Měla jsem na balkoně podstatně drobnější muchovníky. Plodily a přesto jsem je přesadila ven. Švestku si tam neumím představit..
Tak to nechám nějakou dobu,říká se,že se švestka se sadí na podzim,takže ji nechám pod mým oknem aspoň nějakou dobu a pak na zahradu,kterou máme daleko od domova.Je to prut,koupila jsem ji v Tescu,nedalo mi to odrůda Prezident,je výborná.Nej by byl hranatý tvar,květináče,aby nepadal,ale aspoň mě potěší do podzimu ,doufám,že když ji zasadím,je nejvyšší čas/ne-li pozdě.
Děkuji,mám ráda stromečky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.