Člověče, kde jste v přírodě volně nalezl šafrány? Nechtěla bych trhat, ale fotit. I když letos už je stejně pozdě. Zajímalo by mě, zda jsou v té lokalitě původní, nebo přenesené. Příští rok bych si nafotila. Jaga.
Škoda, že jsem neměla sebou foťák, ale v Ostravě nasadili spousty nízkých kytek kolem chodníků a kolejí. Krása! Narazila jsem na kytičku, modrou jako ladoňka, malá jako ladoněčka, ale se žlutým středem, jeko maličké, hodně maličké kosatce to vypadá. Ještě jsem to neviděla. Krása!
milos*
Na světě je opravdu mnoho zajímavých rostlin . Člověk by se až nestačil divit. Bez nich by ten svět nebyl to pravé
Zdravím , netuším , zdali tam rostou původně , ale více rostlin tam nebylo . Jedná se o bývalou chráněnou rezervaci, cca 200 metrů od mého domu . Naštěstí bydlím u lesů ve Velké nad Veličkou a květin je tu opravdu mnoho různých druhů . Tohle jsem ale viděl poprvé . Hezký den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.