Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitni kotvicnik

Od: 1961 odpovědí: 5 změna:

Zdravim,rad bych se zeptal,jestli nekdo vi,kde sehnat opravdu kvalitni kotvicnik a ma ho vyzkouseny jak pusobi na znovuziskani ztracene hmotnosti.Diky za odpovedi.K.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

0x

Pátrala jsem pátrala až vypátrala www.jikl.cz a mám pocit, že co na této stránce nenajdeš, možná ti dokážou zodpovědět na telefonu, který je tam uvedený - ale jinak je internet informací o kotvičníku plný, stačí zadat do vyhledávače... *klik*

1961
hodnocení

Jo diky,prave ze internet je plny,ale vetsinou kotvicniku z Asie kde roste plane a opravdu kvalitni aby clovek pohledal,jako ostatne dnes se vsim.Mel jsem na mysli,pokud nekdo ma zkusenost,nebo zna nekoho kdo vyzkousel a zabral,takhle jsem to myslel.Jinak o kotvicniku jsem toho precetl samozrejme dost na internetu.Tak jeste jednou diky.

limetka*

No já nevím, ale z uvedené webové stránky mám dojem, že to ten zahradník pěstuje, zasílá i rostliny, tak to asi nať z Asie nebude, tak zkusit tam zavolat a poptat se, to zas tak moc nestojí...*frajer*

1961
hodnocení

Je docela zajimavy,jak dnes kazdy mluvi s kazdym preventivne jako s idiotem jen proto ze se na neco zepta a pak ze za zeptani nic nedas.Nic neni jak bejvavalo.Za toho zahradnika jsem podekoval a samozrejme jsem nemyslel jeho,ze pestuje asijskou nat,ale desiky dalsich ji prodavaji a tem patrila moje reakce na to,ze na netu je toho o kotvicniku plno.Samozrejme bych tam zavolal i kdyz jsem cely rok venku,to jen ze to zas tak uplne levny neni,ale nastesti jsem uz sehnal farmu pobliz meho bydliste,kam je mozno se zajet podivat na celou vyrobu a objednat potrebne mnozstvi.To se nechlubim,to jen ze nejsem ten kdo si neco vymysli a starejte se.Jen jsem se proste zeptal,protoze jsem si myslel,ze odpovidaji kompetentni lide a ne ze se tu jen nekdo honi,aby byl aspon nekde prvni.Tu posledni vetu si prosim neber osobne ta patri stvoriteli tohodle.Jeste jednou uprimne diky .K.

limetka*

Upřímně ti přeju, ať ti ten kotvičník pomůže...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kotvičník

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]