Děkuji za vám potvrzení a lisce za správné určení keře. Pomohli jste mi. Jasmín mi neseděl, máme jej v jiné části zahrady.
liska5
Pozn. k tomu jasmínu. Těch je vícero. I takový, co má v předjaří ty střapečky malých květů. A Vy máte zřejmě jinde na zahradě pustoryl, kterému se lidově říká jasmín. Příjemně voňavé bílé květy se žlutými tyčinkami.
Mohla by to být KRÁSNOPLODKA. Ale teď na jaře se to špatně určuje. V létě, nebo až na podzim, až bude mít ty opravdu krásné plody, bych si byla jistější. Jaga.
Dobrý den, poradím určitě přesně. Jedná se o jasmín nahokvětý, rozkvétá velmi brzy z jara, taky jsme ho měli na zahradě, pak ho manžel daroval kolegovi. Potřebuje oporu, třeba plot nebo nějakou konstrukci, jinak se plazí po zemi, ale je hezký.
jabraka*
Jasmín by už v tuto dobu kvetl ,mám ho obsypaný od ledna sytě žlutými kvítky,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.