Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte tento keř?

Od: mon* odpovědí: 7 změna:
Koupili jsme nemovitost s osázenou zahradou a tento keř nemůžeme identifikovat. Majitelka si už nepamatuje. Co je to prosím za keř? Poznáte někdo?
Poznáte tento keř?
Poznáte tento keř? #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Takto se větví DŘÍN / květnatý?/

nov
hodnocení

1x

Pravdu má liška *palec*, je to dřín. Květy na 1. foto v detailu mají viditelné tyčinky. Jasmín je nemá.

profizahrada.cz/...

mon*
hodnocení

Děkuji za vám potvrzení a lisce za správné určení keře. Pomohli jste mi. Jasmín mi neseděl, máme jej v jiné části zahrady.
liska5

Pozn. k tomu jasmínu. Těch je vícero. I takový, co má v předjaří ty střapečky malých květů. A Vy máte zřejmě jinde na zahradě pustoryl, kterému se lidově říká jasmín. Příjemně voňavé bílé květy se žlutými tyčinkami.

hodnocení

0x

Mohla by to být KRÁSNOPLODKA. Ale teď na jaře se to špatně určuje. V létě, nebo až na podzim, až bude mít ty opravdu krásné plody, bych si byla jistější. Jaga.

bekycek*
hodnocení

0x

Dobrý den, poradím určitě přesně. Jedná se o jasmín nahokvětý, rozkvétá velmi brzy z jara, taky jsme ho měli na zahradě, pak ho manžel daroval kolegovi. Potřebuje oporu, třeba plot nebo nějakou konstrukci, jinak se plazí po zemi, ale je hezký.

jabraka*

Jasmín by už v tuto dobu kvetl ,mám ho obsypaný od ledna sytě žlutými kvítky,

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]