Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řez stromů

Od: rex® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Jsem důchodce a jako koníčka mám pěstování ovoce. Mám cca. 7 jabloní. Chystám se provádět jarní řez. Mám potíže s kluby a hledám jak si práci ulehčit a zpříjemnit.Na netu se objevují nabídky na jednoruční aku pilu Brenchie.V nabídkách na ni samozřejmě pějí chválu. Zaráží mě, že nikde není uvedena rychlost pohybu řetězu, Máte prosím nějaké zkušenosti s tímto nástrojem? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

1x

Moje poznatky – zakoupil jsem vloni koncem léta kvůli zdravotním potížím , a jsem nadmíru spokojen jak s výdrží tak s výkonem . řezy na smrkových souškách do 15cm v pohodě jak motorovkou je tedy potřeba oběas promazat , a teď i na jablkách 10cm krásné hladké .Přiložím nějakou fotku z podzimu.

Řez stromů
Řez stromů #2
Řez stromů #3

hodnocení

1x

Mám sice něco jiného, ale překvapila mě natolik příjemně, že to sem postnu profinaradi.com/... , třeba bude inspirací.

jp
hodnocení

1x

Mám pilku Bosch Keo a jsem s ní spokojená. Raději si trochu připlaťte.

asd1
hodnocení

0x

Tady je video s podobnou, zázraky nečekej. Rychlost řetězu malá čistý řez to moc nebude, cokoliv silnějšího jak 5 cm moc nedává, na velký větve to fakt neni... Kupovat tyhle číny v ČR vyjde zbytečně draho, jediná výhoda je rychlost dodání..

Kvalitní pily jsou úplně jinde, jak použitelností tak ale i cenou..

Řetězová akumulátorová mini pila - YouTube

Lidlovka vypadá o něco silnější, ale taky bída..

Malá reťazová pila na 12V akumulátory Parkside PGHSA 12 A1. EXTREME TEST - YouTube

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]