Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem IBC kontejner 1000 litrů od potravinářské vazelíny. Je pro použítí k zálivce a k použití na užitkovou vodu vhodný? Ten od pryskyřice jsem rovnou zavrhl, prý je toxický. Ale co potrvinářská vazelina?To by snad mělo být v pohodě. Máte s tím nějaké zkušenosti? Nadrž je bez zápachu a barvy a na dně nrnení nic zaschlého. Nadrž je hezky čistá a jen je povrchově trochu mastnější. Mám to ještě nějak vypláhnout a nebo se nevadí když po napuštění vodou ze studny budu budu vodu rovnou požívat k zálivce a mytí nádobí a ve sprše? Díky za odpovědi
K zalévání bych se toho nebál, ale mastnota bez pořádného očištění zůstává - a sprchovat se vazelínovou vodou vás rovnou "navozkuje" - já bych to tedy nejprve zkusil pořádně omýt pokud možno horkou vodou a saponátem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.