Nejste přihlášen/a.
Já když jsem stříkal roundup, tak jsem ho stříkal na listy trávy. Stříkat ho na chodník je zbytečný.
Roundup prostoupí přes listy i do kořenů, takže ten plevel, který roste příští rok je z nových semínek a jsou to nové jiné rostliny.
Můžeš zkusit horkovzdušnou pistoli nebo plamen, ale tím zlikviduješ pouze nadzemní část rostliny.
No pokud pořádně prohřeje i tu půdu, tak by se měla termínovat i ta semínka v zemi, nutno vyzkoušet
Ale nejspolehlivější je asfalt, beton
Tak stačí ten co měl Leonardo DiCaprio... A stačí nad 60°C
Ale já mám jen na propan-butan asi 30 kW (aby na me nikdo neprisel )
taky záleží, o jak velkou plochu se jedná
Používám Roundub na zahradě a s úsúěchem.Jen je nutné ho použít s úvahou,že všeho moc škodí.Aplikuje se mal= množství na zelené části rostlin,takže chodník nemusí smrdět.Stejně je zaručeno,že se nejd=le za 14 dní sluncem rozloží na naprosto neškodné sloučeniny.Nu a na zasclé plevele pak jsou nutné lidské síly,trochu pohybu nikéomu neuškodí.
Minulý týden jsem v OBI viděl lahvičku s roundupem,.vybam venou štětečkem,ten uřčitě nedovolí potřísnit okolí.
JABRAKA
Je to věčný boj, postřik zahubí rostlinu ale semena vypadnou a rostou vesele dál.Na některých místech dávám pod dlažbu folii, v létě tráva nemá vodu tak neroste
Někdy na cestičku leju ocet, jindy horkou vodu, na kousek zámkovny, co máme použiju takový ten plamenomet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.