Mám v Liberci zahrádku s malou chatkou pár metrů od paneláků. Kolik by mě asi stála přípojka elektroměr do chatky? Na koho bych se měla obrátit? Děkuji.
Pokud je to jen pár metrů od paneláku, ve kterém bydlíš, pokud na chatku vidíš z okna bytu, popřemýšlej nad natažením kabelu vzduchem... Na elektroměr bytu.
Pokud jste tam sama, a nejsou tam jiní zahrádkáři, kteří by také uvítali elektrickou přípojku, tak by se to vyplatilo, protože byste si rozdělili náklady, které nebudou z "levného kraje". Jenom pro Vás to podle mne nemá smysl, pokud teda nemáte našetřeno a nevíte co s penězi. A kolik by Vás to stálo, a jestli by to bylo vůbec možné, tak to Vám nejlépe řeknou u toho distibutora ktterého máte. Tam bych se optala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.