Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přípojku elektřiny na zahrádku

Od: zdenkameixnero odpovědí: 8 změna:
Mám v Liberci zahrádku s malou chatkou pár metrů od paneláků. Kolik by mě asi stála přípojka elektroměr do chatky? Na koho bych se měla obrátit? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pokud je to jen pár metrů od paneláku, ve kterém bydlíš, pokud na chatku vidíš z okna bytu, popřemýšlej nad natažením kabelu vzduchem... Na elektroměr bytu.

To je dost zla rada, volne visiaci kabel pod napatim na mieste verejne dostupnom, vratane prestupu cez fasadu.

Všude visí závěsné kabely, pod napětím. Stačí dodržet normy.

hodnocení

2x

Pokud jste tam sama, a nejsou tam jiní zahrádkáři, kteří by také uvítali elektrickou přípojku, tak by se to vyplatilo, protože byste si rozdělili náklady, které nebudou z "levného kraje". Jenom pro Vás to podle mne nemá smysl, pokud teda nemáte našetřeno a nevíte co s penězi. A kolik by Vás to stálo, a jestli by to bylo vůbec možné, tak to Vám nejlépe řeknou u toho distibutora ktterého máte. Tam bych se optala.

spu
hodnocení

0x

Zajděte nebo zavolejte na místní pobočku ČEZU. Tam podejte žádost na zřízení nového odběrového místa.

hodnocení

0x

Problem moze byt v nemoznosti natiahnut kabel (cesta, ine inzinierske siete, vlastnik pozemku nesuhlasi ...)

Najprv CEZ, potom miestny urad.

jirib
hodnocení

0x
Podejte si žádost distributorovi...myslím,že se vlezete do 100tis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]