Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní zahradní postřikovač

Od: dex® odpovědí: 4 změna:

Prosím o doporučení kvaltního a cenově nenáročného zahradního postřikovače. Dosavadní postřikovače které jsme měl (3) ze supermarketů vydrží pár týdnů a přestanou fungovat (většinou nedrrží tĺak kapaliny).

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A to má být zahradní postřikovač na záda a nebo do ruky?

Zajdi do prodejny v okolí a tam se zeptej na nějaký osvědčený model. U nás to mají v prodejnách typu kovomat.

A pokud s postřikovačem zacházíš tak, že tam několik měsíců necháš postřik, tak se nediv že nedrží tlak.

Ono i tohle zařízení občas potřebuje " rozebrat, vyčistit a promazat".

riva
hodnocení

0x

Na zahradu akumulátorový na záda. Mám 4 rokem postrikovace.heureka.cz/... a s těmi manuálními se to nedá srovnávat. Tehdy to stálo 1600,-Kč.

hodnocení

0x
Je spousty kvalitních značek, většinou to poznáte na první pohled.. Jen je potřeba znát jaký sháníte objem, zda ruční nebo akumulátorový, cenově rozpětí. Levné postřikovače z marketu jsou vyhozené peníze. Je dobré si od takové věci schovat účet po případnou reklamaci.

hodnocení

0x

Koupila jsem před 8 lety v soukromém obchůdku s těmito potřebami a mám ho pořád a funguje. Teď ho hledat nepůjdu, je tma a je mi zima, ;) ale tenkrát jsem za něj dala určitě skoro 4 stovky, jestli ne víc. Teď jsem kvůli Vám trochu pohledala a hodně se podobá tomuhle, ale já vím s jistotou, že já ho platila rozhodně víc, protože jsem se dost ošívala, ale nakonec jsem ho koupila. Takže mne asi prodejce "natáhl", nebo se jedná o jinou kvalitu. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]