Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na molice?

Od: zahradnicek odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,potřebuju poradit jak na molice.Mám je na gerbeře,a byly na 4 listech,na ostatních nejsou.Nevíte co pomůže,já jsem je teda ostříhal ty 4 a dal pryč.Děkuji za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Molice jsem měla na pokojovém ibišku. Jak jsem s rostlinou pohnula, hned začaly poletovat, tak jsem přes ibišek přetáhla mikrotenový pytel, vynesla kytku na zahradu a celou ji ponořila do sudu s vodou, byla tam, dokud všechny mrchy neplavaly na hladině. Pak nechala oschnout a šel zase do pokoje. Ale tuto proceduru jsem dělala, když bylo teplo, pomohlo to.

zz
hodnocení

0x

Mně pomohl tabákový výluh. Zadejte do googlu a z nepřeberného množství návodů vyberte ten, který se vám bude nejvíce pozdávat. Nezapomeňte před jeho aplikací přidat kapku jaru, kapalina pak lépe přilne na listy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]