Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skvrny na listech yukky

Od: maybell odpovědí: 4 změna:
Prosím poraďte, co mám dělat se svou milovanou yukkou... Několik let byla zdravá, nikam jsem ji nepřesouvala a najednou ji začaly hnědnout listy. Již je má hnědé skoro všechny, takže pokud bych je měla všechny ostříhat, nezbylo by na ní téměř nic.
Skvrny na listech yukky
Skvrny na listech yukky #2
Skvrny na listech yukky #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Nepřeháníte to se zálivkou?

maybell
hodnocení

Mockrát děkuji za odpověď. Právě že ji teď nezalévám vůbec už dlouho (měsíc až dva), protože to bylo první, co jsem našla, ale i když ji nezalévám, pořád se to zhoršuje.

hodnocení

0x

V tomto období je rostlině horko, trpí zřejmě vzdušným suchem a současně moc velkou zálivkou.

Skvrny na listech yukky #4
maybell
hodnocení

Mockrát Vám děkuji za odpověď. Nicméně ji již dlouho nezalévám (měsíc až 2) a je v pokoji, kde topím jednou za týden max, ale není promrzlý, jen se ohřívá z okolních pokojů. Budu doufat, že se to zlepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]