Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat teploměr?

Od: zahradnicek odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,chtěl bych se zeptat.Dá se sehnat teploměr na rostliny ve květinářství?A nebo i v domácích potřebách?A kolik takový teploměr stojí?Děkuji za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Teploměr na rostliny, máte tedy má mysli klasický maximo- minimální? Ano, i v některých květinářstvích ho mají,ale vidala jsem ho pouze v těch no name. Nebo klasické zahrádkářské prodejny. Jinak u nás kdekoliv v domácích potřebách i u větších Vietnamců ho seženete. Ceny různé, teď to hodně podražilo, mezi 200-300 Kč( na internetu), u Vietnamců 160 Kč a v květinářstvích též podobné ceny a rozdíly jako při koupi na internetu. Ovšem samozřejmě můžete narazit na levnější i dražší. Já tenhle poslední (první můj max min digitální,jinak jsem používala klasický- a do teď ho mám ještě ve skleníku) koupila loni na Aliexpress za 120 Kč cca.
liska5

Ten maximo- minimální je dobrá věc. Jen jsem ho už léta nikde neviděla. Vy ano? Myslím, že byl rtuťový, a ty nějak vymizely.

jamess
Tady ho mas kamir.cz/...
liska5

To je on, děkuji! Takovej jsme měli zelenej se stříškou, rtuťovej.

Dobré bylo, že člověk zjistil, jak to kleslo u rajčat v noci...

My ho právě prodáváme v zahrádkářských potřebách ;) ale viděla jsem ho před nějakým časem i v obi. Také je máme rádi do skleníků právě, krásné se hlídá jak klesla teplota přes noc. Ale rádce přede mnou byl rychlejší.. já než se sem dohrabu *ee*

jabraka*
hodnocení

0x

Teploměrů pro univerzélní použití je na trhu spousta.Jak klasických,rtuťových nebo lihových s kapilárou,nebo elektronických .

Jen je potřeba znát účel použití.

JABRAKA

Naprostý souhlas - těžko za někoho vybírat, nevíme rozsah, někomu se líbí digitál, někomu analogová ručička,... Pouze rtuťový už nebude k sehnání, ale krásně se cvrnkaly ty kuličky.

liska5
hodnocení

0x

V železářství nebo v Hobby centru, kde mají nářadí, zahradnické potřeby i domácí potřeby.

Tam jsem viděla asi 8 druhů. Ceny asi od 35 do 135Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]