Nejste přihlášen/a.
Dobrý den vespolek. Chtěl bych začít diskuzi na téma: chutná rajčátka, polní pěstování, co nejvyšší odolnost proti plísni, co největší odolnost vůči praskání. Přidejte se prosím s tipy, s kterými máte dobré zkušenosti.
Já za sebe mohu doporučit Cherolla F1, taková stálice. Praská hodně, ale výborné a odolné plísni. Další klasika je Tornádo, ale vloni mi dost praskalo a odolnost na plíseň střední. Naopak se mi neosvědčily 2 odrůdy černých. Velmi náchylné na plíseň. Celkem dobré zkušenosti mám i se Start.
Co nějaká "šišatá" a masitá rajčata?
Přijde mi, že spousta diskutujích má nějakou zvláštní vnitřní poruchu a nutkání druhé shazovat. Přitom velká část odpovědí na zdejší otázky, zde na poradně, je formou sdělování svých názorů a pocitů, místo odpovědí. Pokud v mém úvodu nevidíte otázku, tak je mi Vás opravdu líto.
Takže ještě jednou díky za informačně bohatý příspěvek k tématu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.