Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaka je to borovice?

Od: juelen odpovědí: 9 změna:
Dobrý den neví prosím vás někdo co je toto za okrasnou borovici tvar vejčitý a je nádherně hustá velikost do 3 metrů
Jaka je to borovice?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Tady se jezdí do Polska pro nějaké ty pomalurostoucí jehličnany. Příjdou levněji. Až bude čas, zajdu do okrasné školky a poptám se. Tam mívají katalogy. Jen teď je zrovna zimní pauza. Možná se tu vyskytne někdo, kdo má takovou...

liska5

Může to být ta borovice bělokorá Malinki. Inzeruje ji zahradnictví Spomyšl. Dorůstá 4m a roční přírůstek 20cm.

Tak jim to pošlete na mail, oni se vyjádří. Když jsem měla problém s čechravami, taky mi poradili.

liska5
hodnocení

0x

Jestli je to nějaká vyšlechěná varianta, nevím, ale já vidím borovici černou.

Jen se mi zdá, jako by ji něco trápilo. Nemá ten lesk.

juelen
hodnocení

Vypadá velmi zdravě to spíš můj fotoaparát nemá vámi uváděné lesk ale ta borovice vypadá naprosto zdraví a fantasticky zcela jistě to vypadá na nějaký zakrslý kultivar a já bych potřeboval vědět jaký

hodnocení

0x
Dobrý den.
Já vidím Borovici Pinii.
liska5

Tu by si tam nenasadili, ta dorůstá 30 metrů /do 9.patra/. Sice má Pinia jehlice podobné, ale spíš deštníkovou korunu.

juelen
hodnocení

A nemůže to být spíš borovice bělokorá ,malinki,?

tm
hodnocení

0x
Ja teda taky vidím borovici černou...

juelen
hodnocení

Mě to přijde jako malinki, žádná jiná mě nenapadá, škoda že všude maji malé a neprodávají nikde vzrostlejsi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]