Nejste přihlášen/a.
9 ha, to je asi jako 18 fotbalových hřišť .A ještě s rybníkem jako házenkářské hřiště. Paráda! Záleží na poloze, podmínkách, a hlavně, jestli máte talent, sílu, peníze a chuť pozemek měnit, nebo na něm něco pěstovat či chovat. Já osobně už bych budovala arboretum s ovocnany a s rostlinama medonosnýma a u toho úly. Dcera by tam určitě chovala nějaké kozí stádečko. Brácha by vysázel rychlerostoucí jilm sibiřský /Turkestánský brest/ na dřevo a choval kapry. Jsou tací, co by si tam postavili chatku, nebo udělali více zahrádek lidem k pronájmu /dostupnost vody a příjezdovky/. Jinej by to pronajal chovatelúm nějakých koníků, další by tam postavil miniželeznici pro děcka, minigolf s dědou v pokladně s půčovnou holí, či volejbalové kurty nebo tratě pro bikery s občerstvením.
Jilm Sibiřský se pěstuje na palivo? Já koukal namátko na web a je to okrasná rostlina na živé ploty.
Liško, nejsem pěstitel a v tomto oboru jsem naprostý vůl .
Pokud chápu správně, tak na palivové dřevo se pěstují i tůje.
Znám to jako bujný plot, ze kterýho je plno větví. Na dřevo tedy ten Váš Japonský topol.
To už si zjistí ten, co do toho půjde. Ostatně i vánoční stromky se dají pěstovat. A špatně rostlé slonům do ZOO.
Ona je nějaká odrůda borovice či smrku jako Vánoční stromek?
No to čumím. Teď už mám úplný guláš
Už na to koukám,... no čumím no
To myslím další možnost: jedličky na Vánoce. Známej na takové školce se stromečky pracoval v Anglii.
Japonský topol? Možná blbost, ale co si ho sám pěstovat a pak pálit a topit jím. Nevím ovšem nic o náročnsoti a vůbec nic o pěstování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.