Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám v úmyslu si zakoupit půlkulatý rýč ,ale nyní po info. z internetu si nevím rady.Poradí mi prosím někdo ,který rýč je nejlepší?Přikládám obrázky.Děkuji Josefin.
Zdravím. Záleží na tom, k čemu má rýč sloužit. Ty 2, co máte na fotkách, neslouží k zrytí půdy, ale k zařezávání trávníku. Aby vám trávník neprorůstal tam, kde ho mít nechcete. Plocha těchto rýčů je rovná, aby linie nebyla "vlnkovatá", protože běžné rýče na zeminu jsou vytvarovány do obloučku. Ida
Tyto rýče mi připadají jako dětské hračky na písek. Jsou velice mělké a takové na pohled slabé.
Máme doma robustní velký rýč dole rovný, pak stejně bytelný rýč se špičkou, ten nejraději používám já. A pak tam jsou ještě rycí vidle, s těmi zase nějraději dělá manžel.
Ale ty Vaše, zvlášť ta násada u druhého typu, vypadá jao špejle, že to nic nevydrží. Hledala bych jinde. Zeť má nedávno nový rýč Fiskars, je lehounký a zároveň pevný. A dobře se s ním ryje. Jaga.
Vy hledejte si na internetu "rýč Fiskars". Z výsledků začněte vybírat jeho tvar. Nic lepšího na českém trhu než Fiskars není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.