Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tato úžasná přísada ,přezimuje?

Od: latuga odpovědí: 5 změna:

Tato úžasná truhlíková přísada z trhu je mou společnicí celé léto.

Neznám název a chtěla bych vědět,jestli přezimuje.Díky všem.

Tato úžasná přísada ,přezimuje?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Je to gazánie a mráz nepřežije. Můžete ji ale vykopat i s hlínou (kořenovým balem) a přechovávat na světlém místě o teplotě do 10°C.

Nebo- pokud je v nádobě, jak se mi zdá - ji prostě přeneste domů.

liska5
hodnocení

7x

A to jsou ještě další barvy! Měli jsme letos kromě oranžové ještě bílou, vínovou, růžovou a luxusní stříbrnou s fialovou linkou. Poslední poupata šla do podzimních aranží. Nezbývá než těšit se na jaro, až zase budou.

latuga
hodnocení

Děkuji za milou zkušenost a určitě budu vyhledávat tuto úžasnou rostlinku,je jiná,nezavírá se ,jen při odvétání,nezlobí se,když ji nezaleji pár dní,je tak výrazná,oproti jiným letničkám.Děkuji,nemohu vám dát ani nepředešlé odpovědi poděkování . lajk . nechápu proč...ale zdravím ...už to jde a lajkuji díky

liska5

Já mám zase dobrou zkušenost s vějířovkou - Scaevola. Ta je zase trochu převislá. Kvete pořád i tam, kde nevydrží muškáty pro úpal a vítr. Odkvetlá kvítka se jaksi smrsknou. Jen při koupi neláká - je to vesměs pár rozpačitých ocásků. K bohatost stačí je střihnout. Ale dá se sehnat rovnou bohatá s více rostlinkami v kontajnerku..

Na tyto věci je dobré mít studenou prosklenou verandu. Je hodně krásných rostlin (subtropických), které mají v zimě rády světlo a chlad - ale ne mráz...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]