Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte , co je to za rostlinu?

Od: babovresky odpovědí: 6 změna:
Dobrý den , při sledování filmu Babovřesky 1 , konkrétně v části 25:16 a i dál , jsem si všiml , že je tam jeden "stromek". Nevíte náhodou , co to může být za rostlinu? Přikládám odkaz na video
Stromek je v části 25:16 + , jde tam líp vidět , než tady na "fotce". Děkuji

youtu.be/...

Nevíte , co je to za rostlinu?
Nevíte , co je to za rostlinu? #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ficus benjamin. Ty listy se sice zdají malé, ale jde o optický klam. Na velké, poměrně staré rostlině a filmované navíc z větší dálky se listy zdají být drobnější než na malé rostlině, kterou si zblízka prohlížíte v květinářství.

hodnocení

2x

No, mam dojem, že jde více o reklamu a proklik na youtube, než o rostlinu ve videu ;)

babovresky
hodnocení

Co jsem tady četl více otázek , tak mi připadá , že vám vše přijde jako reklama . Reklamu nedělám , takže si to vyprošuji . Jde pouze o to , že to tam jde líp vidět . Pokud sám vidíte , na žádné YouTube klikat nemusíte . Lze to spustit v daném čase přímo zde na stránkách . Hezký den

23.11.21 07:32
hodnocení

1x

Fíkus

23.11.21 07:35

Benjamín

hodnocení

0x

Video jsem si nepouštěl (a dívat se nebudu - jsem na podobné "nastavované"filmy alergický), ale podle té mizerné fotky je to fíkus benjamin. Běžná rostlina, která je s trochou nadsázky snad v každé druhé domácnosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]