Dobrý den , při sledování filmu Babovřesky 1 , konkrétně v části 25:16 a i dál , jsem si všiml , že je tam jeden "stromek". Nevíte náhodou , co to může být za rostlinu? Přikládám odkaz na video Stromek je v části 25:16 + , jde tam líp vidět , než tady na "fotce". Děkuji
Ficus benjamin. Ty listy se sice zdají malé, ale jde o optický klam. Na velké, poměrně staré rostlině a filmované navíc z větší dálky se listy zdají být drobnější než na malé rostlině, kterou si zblízka prohlížíte v květinářství.
No, mam dojem, že jde více o reklamu a proklik na youtube, než o rostlinu ve videu
babovresky
Co jsem tady četl více otázek , tak mi připadá , že vám vše přijde jako reklama . Reklamu nedělám , takže si to vyprošuji . Jde pouze o to , že to tam jde líp vidět . Pokud sám vidíte , na žádné YouTube klikat nemusíte . Lze to spustit v daném čase přímo zde na stránkách . Hezký den
Video jsem si nepouštěl (a dívat se nebudu - jsem na podobné "nastavované"filmy alergický), ale podle té mizerné fotky je to fíkus benjamin. Běžná rostlina, která je s trochou nadsázky snad v každé druhé domácnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.