Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Četla jsem, že je čas na první postřik proti kadeřavosti broskvoní. Čím stříkáte a opravdu už teď? Jestě bych se ráda zeptala, kdy a čím proti spále. Předpokládám správně, že to mohu aplikovat i na nektarinku? Děkuji.
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Na zimu se stříkal OleoEkalux ale ten už je myslím zakázaný.
witch*
Děkuji mnohokrát za Vaši obsáhlou odpověd. Sice jsem již akčně koupila postřik, protože mi tu nikdo neodpověděl, ale spíš přistoupím na Polyversum. Již jsem o té houbě také četla.
Co se týče dostupnosti věcí, které fungovaly a najednou na trhu nejsou se ani rozepisovat nebudu. Zvedá mě to ze židle.
Co se týče dostupnosti věcí, které fungovaly a najednou na trhu nejsou se ani rozepisovat nebudu. Zvedá mě to ze židle.
jarkaz*
0x
Opravdu se doporučují dva postřiky - jeden podzimní a druhý před rašením - když strom nemá listy.nesouhlasím s tím , že je to totožný postřik s monilózou -. tím se naopak stříká v květu. Oba dva považuji za zásadní, protože tyto choroby dokáží zejména mladý stromek zdecimovat.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]