Nejste přihlášen/a.
Mohl by mi někdo poradit, jak a čím mám povolit šroub u zlomených nůžek na růže? Chci je opravit ( udělat ze dvou jedny, ale nevím jak povolit šrob. Přikládám foto detailu nůžek. Děkuji za rady.
Také jsem kdysi řešil stejný problém, ale potřeboval jsem naopak ten spec. šroub trochu utáhnout. Kazit velký šroubovák na nástroj se mně nechtělo, tak jsem to upnul do svěráku a pak jsem tomu domluvil poklepy kladívkem přes úhlový šroubovák /lze použít i jinou vhodnou tyčku/ do drážky matky. Při povolování možná bude problém, protože na vašem obrázku a i na těch mých nůžkách se zdá, že konec závitu je trochu rozklepaný, aby se to nepovolovalo. Tak to jednoduše napravíte pilníkem, nebo rozbruškou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.