Nejste přihlášen/a.
Zdravím,,,,,,,,,máte někdo aku fukar na listí?Je dost silný?Ale ne nějaký zas moc předražený.
Ano,,přesně- ten fukar potřebuji na ten rybíz a jiné opadavé keře a různé špatně přístupné plochy.Ty hrábě mám,ale moc hrabat nemůžu.díky
Nemám s tím zkušenost, ale myslím si, že fukar je na nic. Tedy pokud listí odfoukne o kus dál. Co bylo pod rybízem, bude teď pod tújí. V horším případě u sousedů. Takže pokud to listí skutečně neodstraní, nevysává, ale odfoukne o kus dál, mi připadá k ničemu.
Viděla jsem u jedněch lidí VYSAVAČ NA LISTÍ. To už byl dobrý pomocníček. Listí vtáhl a napěchoval do velkého černého pytle, takže po něm zahrada zbyla čistá. Ten by Vám pomohl určitě daleko víc, než jenom listí přefukovat z kouta do kouta. Jaga.
Našla jsem si na netu nabídku. Ano, jsou tam jak foukače listí, tak i vysavače. Byla bych pro vysavač, pokud jste marod. Já nedám dopustit na své vějířové hrábě.
Pokud listí nafoukám na jednu stranu je to super,,dá se regulovat foukání,,,,slabší a silnější.Pak to vy\saju tím fukarem,který
to taky dělá...má to více funkcí.Již jsem s tím dávněji pracovala a je to super,,jen byl na elektriku.S tím novým to jde také.Mám již listí uklizeno.Jak jsem psala,mezi keři je to hrabání nemožné.Ty hrábě mají široký záběr,,ale já raději fukar.Vnuk byl nadšený --zkoušel to poprvé.,,myslím tím fukarem,,,ale já mám také ten pytel i to drtí .Pytel vysypu a je uklizeno.
Zkusíte fukar a nic jného nechcete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.