Nejste přihlášen/a.
Dobry den, videli jste nekde nejakou peknou monsteru za prijatelnou cenu? Ja uz byla v hornbachu, bauhausu i kvetinarstvi, ale vsude maji jen same predrazene, s par listy, ktere ani nevypada hezky.
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
witch*
Skvělá jste, asi jsem to přejela očima. Byla jsem už někde v červenci a říkala jsem si, že to už bude moc daleko. ![:) :)]()
Já jsem se monsterou chlubila. Předloni a letos jsem ji rozstříhala a založila novou rostlinu. Ale neprodávám, daruji. Už víc jak 50 let ji mám a cca 10x jsem ji rozstříhala a až letos o ty kusy někdo stál Celé roky nikdo nechtěl, tak jsem vyhazovala.
Do květináče dávám vždycky 2 + 2 zdegenervané, co se nedělí.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]