Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
rada bych se zeptala, zda je krokus jedovaty?
Dekuji. Gabina
Diky za dalsi srozumitelnou odpoved. Ale vazne, dnes jsem si vsimla, ze krokusy zacinaji vylezat z hliny tak chci vedet, co by se stalo, kdyby je pes rozkousal, kouse totiz uplne vsechno...a ty krokusy maji opravdu krasne barvy...
Jedovatá je hlavně hlíza, ale ostatní část rostliny asi taky nebude nejzdravější. Asi budeš muset pejska více hlídat.
Díky za odkazy na skvělé články. Právě mi pejsek leží s těžkou otravou v nemocnici. Je to štěně a doma na zahradě mám krokusy a hlízy jsem našel vyhrabané, břešťan, který sem tam bez dozoru určitě kouše a nedávno rozhryzal celou třešňovou větev. To je síla, vůbec jsem to netušil. Ještě jednou díky moc. Pořád přemýšlím, kde se mu to mohlo stát. V podstatě půlka ulice chová psa a tento problém řeším již podruhé jen já a s nikým nemám v obci žádný problém, aby se mstil
Neodpovídám přímo na otázku zda je jedovatý, to už zde bylo řečeno, ale přikládám okaz na článek o druzích na jaře kvetoucích krokusů . skalnickar.blog.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.