Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umírající listy

Od: sardinka odpovědí: 1 změna:
Zdravím,
Toto mi dělají rostliny v akváriu (viz obrázek). Minule mi tady poradili, že je to kvůli tomu, že jsou nově vysazené nebo že jim něco chybí. Na to, co jim chybí, nemůžu přijít a furt mi to dělají. Je možné, že by to dělali ti sumečci (krunyrovci)?
Díky moc za každou radu

Umírající listy

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

0x

Ano, pokud máte ancistruse, tak to může takto vypadat. Někdo s tím má problémy, jiní vůbec. Zkuste si nastudovat, co vše potřebují a zařídit jim pestrou stravu. Jen tabletky pro ryby dna nemusí stačit. Poškozené listy odstraňte. Tady dám jeden odkaz: catfish.cz/...

Ale i tak vidím, že vám tam některé listy žloutnou, takže to nebudou jen ti ancistrusi. Škoda, že nepokračujete v původní otázce jen doplněním. Měli bychom komplexnější informace. M.

doplněno 13.10.21 10:41:

Jo, už jsem to našla. Doplním i pro ostatní.

poradte.cz/...

Ten substrát by měl být v pořádku, tedy i živiny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]