Nejste přihlášen/a.
Měla jsem obrovskou jinou kytku. Nikdo tak velkou nechtěl. Nakonec skončila v nově otvírané restauraci a my za ni dostali luxusní oběd.. Taky jsem mohla za kytkou občas přijít a to mi dali zdarma kafe a zákusek.
A dvě velké diffenbachie jsem dala kdysi na hernu bowlingu. Za několik vstupů. Taky nebyl zájem.
V květinářství může stát i 2 tisíce, ale za to ji zdaleka neprodáte. Za pár stovek ano. Jen málokdo má takové bydlení, kde by měla prostor. Pak zbývají instituce, čekárny, vstupní haly, ale to asi sponzorsky...A asi tam kytka bude strádat. Tu péči už mít nebude. A tahle má ráda určité zóny, kde se jiným kytkám nedaří.
Jste na tom finančně tak špatně, že musíte opravdu rostlinu prodávat? Měla jsem léta nádhernou datlovou palmu, postupně jsem si ji vypěstovala z rostlinky velké asi 15 cm. Byla krásná, zdravá, mohutná. Nakonec nás začala nenápadně vytlačovat z obýváku. Rozhodla jsem se, že se jí musíme zbavit.
Nabízela jsem ji ZDARMA. Nakonec se uvolila sestřička od mé paní zubařky, že by si ji vzala. V létě ji prý bude mít v pergole, v zimě uvnitř domu. Přijela si. Palmičku jsem jí ráda dala, i když mi bylo nějaký čas po ní smutno. Dodnes se u té sestřičky občas zastavím. Rostlinka se má dobře, je mohutná a zdravá. A tak jsem ráda, že jsem někomu udělala radost a že se i rostlince dobře vede.
Za peníze bych ji nepěstovala. Vzniklo to prostě z toho, že nám znenadání tolik vyrostla. Ono když vidím, že má někdo radost, je mnohdy víc, než peníze. Nemám pravdu? Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.