Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za kolik prodat monsteru?

Od: nanynka odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,z důvodu nedostatku místa chci prodat krásnou vzrostlou monsteru, dvoumetrovou. Nevím ale vůbec za jakou cenu.Odhadne prosím někdo? Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Měla jsem obrovskou jinou kytku. Nikdo tak velkou nechtěl. Nakonec skončila v nově otvírané restauraci a my za ni dostali luxusní oběd.. Taky jsem mohla za kytkou občas přijít *mala* a to mi dali zdarma kafe a zákusek.

A dvě velké diffenbachie jsem dala kdysi na hernu bowlingu. Za několik vstupů. Taky nebyl zájem.

V květinářství může stát i 2 tisíce, ale za to ji zdaleka neprodáte. Za pár stovek ano. Jen málokdo má takové bydlení, kde by měla prostor. Pak zbývají instituce, čekárny, vstupní haly, ale to asi sponzorsky...A asi tam kytka bude strádat. Tu péči už mít nebude. A tahle má ráda určité zóny, kde se jiným kytkám nedaří.

majakf
hodnocení

1x
Velkou monsteru mám taky, metr. Mohu poprosit o fotku, možná koupím. Nebo ji nařízkujte a prodejte více kusů po 500korunách. Praha a okolí

inna
hodnocení

1x

Nemyslím, že je vhodné tázat se tazatelky na její finanční situaci a předhazovat, že má něco darovat zdarma (přispěvatelka Baba Jaga). Žijeme ve světě, kde (naštěstí) můžeme volně nabízet a kupovat. Jiný typ velké rostliny (palma) jsem prodala za 2500.

hodnocení

0x

Když se podíváte na inzeráty, tak najdete cenu cca 3500 Kč. Otázka, jestli ji za tu cenu někdo koupí. Málokdo má takové prostory, aby tam nacpal velikou monsteru a když k tomu přidáte komplikovaný převoz, aby se nepolámala, tak pochybuji, že se jí zbavíte za peníze vůbec.

hodnocení

0x

Jste na tom finančně tak špatně, že musíte opravdu rostlinu prodávat? Měla jsem léta nádhernou datlovou palmu, postupně jsem si ji vypěstovala z rostlinky velké asi 15 cm. Byla krásná, zdravá, mohutná. Nakonec nás začala nenápadně vytlačovat z obýváku. Rozhodla jsem se, že se jí musíme zbavit.

Nabízela jsem ji ZDARMA. Nakonec se uvolila sestřička od mé paní zubařky, že by si ji vzala. V létě ji prý bude mít v pergole, v zimě uvnitř domu. Přijela si. Palmičku jsem jí ráda dala, i když mi bylo nějaký čas po ní smutno. Dodnes se u té sestřičky občas zastavím. Rostlinka se má dobře, je mohutná a zdravá. A tak jsem ráda, že jsem někomu udělala radost a že se i rostlince dobře vede.

Za peníze bych ji nepěstovala. Vzniklo to prostě z toho, že nám znenadání tolik vyrostla. Ono když vidím, že má někdo radost, je mnohdy víc, než peníze. Nemám pravdu? Jaga.

nanynka
hodnocení

Ano,jako vdova s handicapem jsem na tom finančně špatně.Nehodlam se zpovídat z toho,že chci prodat něco,co jsem sama koupila a nemám to kam dat.

hodnocení

0x
Zdravím , můžete přiložit foto? Děkuji , s pozdravem Mario

futra
hodnocení

0x

Koukala jsem na Bazoš a tam se cena podobných pohybuje kolem 3500 Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]