Nejste přihlášen/a.
Dobry den,je tu nekdo kdo by mel zkusenosti s plotem z ULMUSU PUMILA?Poradite mi nekdo kde bych si mohla objednat sazenice ,nasla jsem na internetu pouze nejakeho dodavatele ze Slovenska.Jsem z Ceskych budejovic, tak bych radsi nekde v okoli.Dik za odpovedi.
ULMUS PUMILA = JILM SIBIŘSKÝ
Prodáváme a vysazujeme okrasné dřeviny - habr obecný, buk lesní (červená forma), jilm sibiřský - ideální dřeviny pro živé ploty, rozdělení pozemků, zastínění, odhlučnění atd. sazenice ze sadbovačů 0,3l kořenový neporušený systém, silné nahnojené sazenice - 100%úchyt! - 50cm/30kč, 70cm/35kč, dále prostokořenné sazenice habru obecného prodej říjen-listopad 200 ... více »
Web: www.sekvoj.cz
Ahojík, našla jsem ti dodavatele ze SČ kraje, zasílá po celé ČR - zahradnictví SEKVOJ www.sekvoj.cz/ Pěkný den přeje Limetka
A jéje až teď jsem si všimla, že strejc už SEKVOJ doporučil taky, to se mi povedlo - asi ještě trochu spím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.