Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divné listy na citronovniku

Od: michaela27 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, koupili jsme citronovnik v obchodním domě v akci s malou šanci na přežití, doma se nám podařilo ho zachrání a obrostl do krásy teď se mu něco děje má podle mě divné listy... Celé léto byl venku teď sem ho dala už raději domu..
Divné listy na citronovniku
Divné listy na citronovniku #2
Divné listy na citronovniku #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mám to podobně, minulé roky byl krásný,letos taky takové listy, důvod neznámý.
michaela27
hodnocení

Já to nechápu prez léto se mu tak dařilo a cca od září je takhle smutný.. Listy zloutnou a kroutí se...

liska5
hodnocení

0x

Mně to připadá, jak přehnojený dusíkatým hnojivem...

liska5

Sestra je má venku a přes zimu v přitápěném skleníku. Jsou skoro dvoumetrové. Chuť mají delikátní, proti těm z obchodu, a jsou bez postřiku.

hodnocení

0x

Dcera má citronovník, který sama, před 25ti lety zasadila jako jadérko. Už je to stromek, krerý má poměrně siný kmínek. Když byl doma, kříkla jsem: Bonsaj, a ostříhala jsem ho. Neodborně, měla jsem představu, že to není brušpánek, že by neměl být tak hustý, chtěla jsem ho prosvětlit. A také jsem mu zkrátia dlouhé větve, když nás začal z obýváku vytlačovat. Tvářil se, že je takto spokojený. Rodina dcery s tím stříháním pokračuje a jemu se dobře daří. Ale už je ve velikém větináčí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]