Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
může mi někdo poradit, co by to mohlo být za odrůdu? Mělo by se jednat o dovoz z Itálie.
Děkuji všem.
Odrůdu Vám asi od oka nikdo neurčí. Měsíc jsme teď jedli takovou révu v Chorvatsku, pěstují je tam na rozsáhlých vinicích a dělají z něj víno. Snědli jsme postupně asi 3 plné igelitky a z těch semínek mám odřenou střevní sliznici, sotva lezu. Ale jedla jsem ho několikrát denně, až na množství jadérek bylo skvělé. Ale réva má samozřejmě mnoho odrůd a názvů, stejně jako vína, která se z nich dělají.
Z fotky to asi nikdo přesně nepozná, protože i já mám zrovna takové, a že by to moje bylo z Itálie, tak o tom pochybuji. Je na chuť dobré a sladké, ale má semínka a to mi dost vadí.
Pokud chcete hrozno na jídlo tak jste asi vybrali špatnou odrůdu. Většina odrůd se pěstuje na víno, kde semínka nevadí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.