Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Usychá Nolina (sloní noha)

Od: barbarela* odpovědí: 5 změna:

Potřebuji radu,mám nolinu-kterou zalévám tak jednou za týden a začala my usíchat*zed*.Mám ji v obýváku kde teda dosti topíme(kvůly hadům)-nevím co dělat-poradtě my prosím*mala*.Navíc jsme zjistily že tu máme špatnou vodu ale květiny zalévám kojeneckou vodou-ale už my víc jak 10různých květin pošlo-jako je třeba-palma,jucca,fíkus atd.už si nevím rady.Barbora.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Popište lépe podmínky, které jsou rostlinám poskytnuty.
Už nyní ale mohu s jistotu doporučit: pravidla.cz/...

hodnocení

0x

Tak je prestante zalevat kojeneckou vodou. Pokud nic jinyho, tak alespon usetrite a a za usetrene penize si budete moct koupit nove kytky.

...o tom, ze jsou taci lide, kteri pijou pouze balenou vodu uz sem slysel, ale ze jsou i taci, kteri s ni zalevaji i kytky...*sok*

To je panecku ekologie - tech PETek...

ludmila*
hodnocení

0x
Dobrý den.Podľa toho,čo uvádzate vo svojej otázke,by som ja postupovala nasledovne:Nolinu by som polievala obyčajnou odstátou vodou raz za 10dní/nolina vydrží aj dlhé pauzy bez vody/,ak je v byte suchý vzduch,občas treba rastliny rosiť najmä vo vykurovacom období.Nič nepokazíte,ak sa rastline milo prihovoríte,mne sa už párkrát po takomto pohovore rastlinka odmenila. Ale najmä nepreháňať to s vodou,menej je niekedy viac.Veľa úspechov

hodnocení

0x

Pozor na škůdce,měl jsem kytku která vypadala že usychá ale měla na sobě nějakou havěť zničil jsem to přípravkem na škůdce KARATE.

evka64*
hodnocení

0x

Před asi měsícem jsem měla stejný problém.Nolina asi 120cm vysoká začala najednou chátrat,vnitřní listy byly hodně světlé a slaboučké.Ležely,místo aby rostly.Rostlinu jsem přesadila-substrát pro sukulenty-a začíná se zelenat a spravovat*dril*Slečna v květinářství mi poradila,že Nolina nemá ráda stěhování a je pravda,že musela jít stranou kvůli vánočnímu stromku.Ale už je zase na svým místě,že už bude OK*modla*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]