Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je mozne ze najednou roste?

Od: luko89 odpovědí: 5 změna:
dobry den,chtel bych se zeptat jak je mozne ze mi najednou vlastne pres noc takto vyrostl zasety travnik?
asi pred tydnem jsme ho zaseli,jelikoz bylo sucho tak jsem ho rano a vecer kropil destovou vodou z plastoveho barelu nic..ani kousicek stonku nevylezl.Dnes rano vyjdu ven a mistama az 5cm stonky vylezli z hliny..
Tak by me zajimalo jake podminky to vlastne potrebuje?

Jak je mozne ze najednou roste?
Jak je mozne ze najednou roste? #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

To nebylo naráz. Ty malinké nitky nejsou vidět z počátku. Prostě u každé rostliny je nějaká doba od zasetí po klíčení. A když se sejdou optimální podmínky: teploty /i noční/, sluneční svit /né ostrý/, přiměřeně vláhy a dokonce i fáze měsíce klíčky "vytáhne". Tuším, že předevčírem byl úplněk.

Úplněk nebyl předevčírem, ale bude 21.9.2021, t.j. v úterý. :)

liska5

No jo, máte recht. Já nekoukala na kalendář a ani nemyslela na první podzimní den! *alene**zed*

Ale ten fakt, že k úplňku se chýlí, je vlastně takové předstartovní období.:)

jiofa
hodnocení

1x

Dobré semeno a dobře připravená půda a travní semeno je do 5 dnů venku. Tři, čyři dní nic a ze dne na den, obzvláště po mírném dešti a optimální teplotě a kropení je venku. Asi vám na tom kousku nezáleží. Jen doplnění a nic ve zlém musím i napsat, že se vám to moc nepovedlo. Ty hroudy nebo kamení tam určitě nepatří. Taky vám flekama nemusí vzejít vůbec.

111®

že to tam nepatří pozná hned při první seči

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]