Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za škůdce a co s tím?

Od: doutnak® odpovědí: 6 změna:
Zdravím.Prosím, nevíte někdo co toto může být za škůdce na borovici? Děkuji za každou radu..
Co je to za škůdce a co s tím?
Co je to za škůdce a co s tím? #2
Co je to za škůdce a co s tím? #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

4x

Zde je "škůdce". poradte.cz/...

jiofa díky*palec*, o tomto se dozvídám poprvé*zed*.Takže na fotu je vlastně viděn trus housenice silvarium.cz/...

jiofa

Děkuji. Vás si velice vážím ve znalostech hmyzu. Opravila jste mne, když jsem se i spletl (paměť už tolik neslouží) v odpovědi.

hodnocení

0x
Já žádného škůdce nevidím:-D, ale vidím již hodně usychající borovicové květy. V době květu samčí i samičí květy vyrůstají na témže jedinci. Samčí šištice jsou vejčité, žluté (někdy načervenalé), samičí jsou červené v oddělených chomáčcích.Jak z toho vyrůstají šišky, přečtěte si zde : cs.wikipedia.org/...
hodnocení

Nechci se dotknout,ale pravdu má rádce Jiofa.. nad Vámi v odkaze je to ono.

Zdravím doutnak, souhlasím s vámi, již jsem mu dala bod

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]