Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na co postavit zahradní domek?

Od: edudant odpovědí: 5 změna:
Zdravím, poraďte, prosím, na co postavit plechový zahradní domek o rozměrech asi 3x3 m, když nechci na zahradu betonovou desku? Napadly mě zatravňovací plastové dlaždice do čtverce pouze pod stěny domku. Nebo máte jiný, lepší návrh nebo zkušenosti? Díky za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Do plastovejch zatravňováků bych nešel. Taky jsem nechtěl betonovou desku, mám dlaždice 500x500 s obrubníkem, pod tím cca 30 cm zhutněného štěrku. No, něco práce a materiálu tam zmizelo, ale je to tam 5 let a ani se to nehlo a to to švagr "omylem" přejel traktorem.

Na co postavit zahradní domek?
Na co postavit zahradní domek? #2
Na co postavit zahradní domek? #3

hodnocení

1x
Popřemýšlejte nad zemními vruty.
Vyměřím, natočím do země v rozích, případně i mezi, pokud by si to váha domku vyžadovala, propojím hranolky, na které upevní stěny. Vítr je zrádný.
Ty plastové dlaždice použít jen jako podlahu...
ploty.sk/...
jabraka*

Zemní vruty jsou jednoduché provedenímožná ještě provést vývrt děr do nezámrzné hloubky,zabetonovat kotevní vruty a na ně yachytit yákladové trámky.

JB

hodnocení

1x
Bratr si ted stavěl dřevěnou boudu a posadil to ma dřevěný pražce a co sem koukal tak to tak ma i spousta dalších zahrádkářú okolo

juelen
hodnocení

0x
Na takhle malou boudičku bych vybral asi 30 cm hliny,geotextilii, štěrk zhutnit a na to betonovy dlaždice a musi to bejt svatý. Obrubníky by byly lepší,ale ty bejt asi nemusí. Kdybych to dělal já a být to ta klasicka plechová bouda za desítku,tak vyberu na jeden rýč hlíny a peovedu výše uvedené, nějak hluboký bych to zbytečně nekopal...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]