Nejste přihlášen/a.
Nemáte zkušenosti s nějakým inernetovým zahradnictvím? Chtěl bych objednat vřesy, okrasné traviny, jehličnan... věci, které by sad mohly přežít cestu bez újmy. Nemám jak odvézt. Když se podívám na některé recenze nejrozšířenějších on-line zahradnictví, tak se dočítám, že např. poslali několik prázdných květináčů atd. Našel jsem pár s výborným hodnocením, ale ty mají zase omezený sortiment (malá zahradnictví). Děkuji.
A což najít si nejbližší okrasné zahradnictví, tam si vybrat, a domluvit se s nimi, ať vám to dovezou. Mám takové ve svém okolí. Patří pod ZD. Přes internet neprodávají. Zajedu si tam busem nebo na kole, vyberu si keříky, stromky, substrát atd. a oni, jak jedou někam pro zboží, tak mi to přivezou, kam chci. Nedavno i několik kubíků hrubé kůry. Jestli váháte, tak se zeptejte telefonicky, jestli jsou ochotni takhle Vám vyjít vstříc. Za tu dopravu samozřejmě něco připlatíte, ale přivezou Vám přesně to, co si sám u nich vyberete..
Já mám roky dobré zkušenosti se zahradníkem www.basik.cz a letos jsem nakupovala na www.nelenprozelen.cz a taky dobrý.
Ano, na Basika z Chýnova jsou jen samé dobré recenze. Pán mi ochotně hned odepsal na dotazy. Jen výběr na netu je poněkud skromnější. Na některé zahradnictví, citované v této diskuzi se na webu najde poměrně velká kritika. Je to asi loterie. Někomu přijde vše perfektní, jinému ne. Pokud mají ale některá zahradnictví poměrně dost hodnocení, že vůbec neragují na řešení problému nebo že poslali suché rostliny po měsíci, přinejmenším to smrdí. Děkuji za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.