Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na krtky ve skleníku

Od: 1pavel® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám ve skleníku každým rokem nastěhované krtky. Chci si dát tu práci a odebrat vrstvu hlíny, dát tam pletivo ale jaké. Plastové sice vydrži ale mám tam i hryzce a ty plast asi nezastavý, dík za rady ...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirik50*
hodnocení

0x

já když zakládal skleník, dal jsem asi 40 cm hluboko "králikářské" pletivo , to je to, co se dává na dvířka králikáren, má oka asi 1,5 cm, pozink, než se rozpadne, já tu nebudu ))

jm
Tak tak. Jen jsem použil poplastovane pletivo.

hodnocení

Dík za radu, pozinkované mám ale to ještě poplastované asi vydrží déle

liska5
hodnocení

0x

To by nešlo dát to pletivo do hloubky kolem skleníku? Pusťe jim tam trvale rádio a nějakým plechem, trubkou převeďte ty vibrace do hlíny. Nebo jim do nor vhoďte kousky bodlinatých kaktusů. Jeden si to zapíchne do tlapy a bude tak vyvádětt, že ostatní to pochopí jako signál k vyklizení místa, že tam není bezpečno. Jen se pak nepopíchejte sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]