Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám kamaráda, který mi vždycky vypěstuje sazenice lilků. Mám ráda ty velké černé, klasické. Ale letos mi dal sazenice s tím, že to jsou ty normální klasické lilky, ale místo toho mi vyrostli lilky, které vůbec neznám. On sám mi řekl, že prý mu semena objednávala nějaká známá, snad na nějakém slovenském e-shopu, nebo co, a že prý to měla být ta odrůda černých lilků. Jenomže není, a já tyhle lilky vůbec neznám a ani nevím, v jakém stadiu se mají sklízet. Hledala jsem a nic moc jsem nenašla. Posílám foto lilků, jsou bílé, a vypadají jako slepičí vajíčka. Nahoře na fotce, jsou dvě opravdová slepičí vajíčka. Lilky stále plodí, ale jsem dost naštvaná, protože nevím co s tím. Znáte tuhle odrůdu, a jak ji pak zpracováváte? Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.