Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu osázet malťáky?

Od: noe* odpovědí: 9 změna:
Mám několik malťáku na stavbu.Některé i jako jezírka na lekníny a obojživelníky.I jako nádobu pro dobytek.Pár mi jich přebejvá.Dájí se něčím osázet.Máte zkušenost s těmito nádobama?Čemu se bude dařit zelenina keře,trvalky.Děkujem za typ

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Určitě se osázet dají, jen bych ve dně udělala díry - vrtačkou - a dospodu dala jako drenáž kamínky apod. Můžete je pomalovat, polepit, fantazii se meze nekladou.Odtokové díry by šly udělat i horkou jehlicí, ale vrtačkou to půjde líp.

liska5
hodnocení

2x

Na pěstování rajčat, keříčků i balkonovek určitě. A jak tu píšou, je třeba udělat do dna odtokové otvory. Dát na dno vrstvičku štěrku a na to zahradnický substrát případně vmíchat krtince, když bude moc lehký a vysychavý. Mám podobné na balkoně na celer, pnoucí fazole, balkonová rajčata i vějířovky

hodnocení

1x

Určitě, mrkněte na Pinterest, jaká krásná jezírk se mohou vytvořit, je tam plno návodů a inspirace.

noe*
02.09.21 09:48
hodnocení

Mohu osázet malťáky?
Mohu osázet malťáky? #2

hodnocení

0x

Určitě jo. A když nám ještě napíšeš, co je to "malťák na stavbu", určitě ti někdo poradí víc...

noe*
hodnocení

Zednická nádoba má různej název.Kupoval jsem je na farmu do zásoby pod názvem stavební malťák.Ceny jdou nahoru tak doplnujeme zvířatům co je třeba.

hodnocení

0x
Po zednicku je to kalfas.
noe*
hodnocení

Měli to na faktuře jako malťáky,soused tomu zase říká dešťovka.

noe*
hodnocení

Dobrý mamka děkuje za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]