Mám několik malťáku na stavbu.Některé i jako jezírka na lekníny a obojživelníky.I jako nádobu pro dobytek.Pár mi jich přebejvá.Dájí se něčím osázet.Máte zkušenost s těmito nádobama?Čemu se bude dařit zelenina keře,trvalky.Děkujem za typ
Určitě se osázet dají, jen bych ve dně udělala díry - vrtačkou - a dospodu dala jako drenáž kamínky apod. Můžete je pomalovat, polepit, fantazii se meze nekladou.Odtokové díry by šly udělat i horkou jehlicí, ale vrtačkou to půjde líp.
Na pěstování rajčat, keříčků i balkonovek určitě. A jak tu píšou, je třeba udělat do dna odtokové otvory. Dát na dno vrstvičku štěrku a na to zahradnický substrát případně vmíchat krtince, když bude moc lehký a vysychavý. Mám podobné na balkoně na celer, pnoucí fazole, balkonová rajčata i vějířovky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.