Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za hlodavce a co vam proti nemu pomohlo

Od: jirikoo odpovědí: 4 změna:

Zdravím, na chate nam nejaky hlodavec dela vsude takove male hromadky (trochu jako krtek) a spousty melkych podpovrchovych chodbicek, relativne maleho prumeru cca 5 cm. Pole tam moc nemame (nejblizsi asi 1 km) jen samy les a jedna louka. Co je to za hlodavce? A pokud jste meli ten samy problem, co vam pomohlo?

Dekuji moc,

jirikoo

doplněno 31.08.21 06:50:

jeste jsem chtel dodat, ze mame u zahrady potok a par chodbicek jsem si vsiml i tam (misto, ktere je protkano chodbickami nejvice neni u potoka, je dokonce vyse nez potok), takze by to mohl byt hryzce vodni, ale na to se mi zdaji ty dchodbicky relativne uzke? Hrabos/hryzec jsou docela velci...tak nevim

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

spu
hodnocení

2x

Vemte to z druhé strany. Ten tvor tam bydlí vám by se taky nelíbilo kdyby vás někdo vyháněl z domu

hodnocení

0x
Pokud jde o zahradu, tak jsem v psim salonu požádala o ostříhat srst a kladli jsme to kolem a do der. Docela to fugovalo

sametka
hodnocení

0x

Toto nám dělaly v pařeništi žáby.

liska5
hodnocení

0x

Tak tam zahrabejte plastový kyblík po okraj, co tam za potvůrku spadne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]