Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, ačkoliv sem vůbec nechodím, potřeboval bych poradit. Mohl by mi prosím někdo říct co to je za plody? Dostali jsme je od znamé a ani ona neví z jaké rostliny to je. Tohle totiž vidíme úplně poprvé. Ani ze sousedů nikdo nic neví. Děkuji za každou radu...
Zralé jsou, ale nejste na tu chuť zvyklý. Mně to také moc nechutná. Moje kamarádka - sousedka je pěstuje, a její vnoučata to prý mají rády, ale na můj vkus je to moc kyselé. Ale viděla jsem, že se to dá použít k mléčnému kvašení, a prý je pak výsledek velmi delikátní. Já teda miluji mléčně kvašenou zeleninu, a dělám ji pravidelně. Je to nesmírně zdravé pro střevní mikroflóru. Ale tuhle "okurčičku" jsem ještě nezkoušela, protože ji nepěstuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.