Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Toto jsem našla na zahradě

Od: dako® odpovědí: 13 změna:

Zdravím. Našla jsem na zahradě něco, ani nevím jak to pojmenovat. Během asi 2 hodin po dešti se nám na několika místech na trávě a i na kamínkách objevilo toto, viz foto. nevíte někdo co by to mohlo být? Nemohly by to být vajíčka nějakého živočicha? Děkuji

Toto jsem našla na zahradě

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

10x
72mona
Koukám, že jdu s křížkem po funuse :-D M.
jiofa

Není rozhodující. Důležité je, že jdeme po důvodu a pokud možno najít na otázku odpověď.

72mona
16.08.21 22:27
*palec2*

72mona
hodnocení

4x
Zajímavé...
biolib.cz/...
farm

No to mne podrž, tady v té stati píší že to jsou vyblinkané vejcovody žab, které zanechaly dravci. Tak co když u vás byli mimozemšťani? Přijde mi to lepší, když tedy želé z hvězd...;)

kami123
hodnocení

0x

To vypadá jako, ledové kroupy, které ještě neroztály.

hodnocení

Nene, kroupy to nejsou. To by jsme poznali *smich*

A sahala jste na to? Mě to taky přijde jako shluk krup. Nebo je to slizký?

hodnocení

Ano,sahala. Je to taková hmota něco jako gel, nebo něco takového. Není to slizké ani to nemá žádný zápach.

drahomira*
Ja jsem tohle už na zahrade taky videla a taky jsem viděla několikrát spojené dva slimaky /španělský plzák/ jestli se tak jmenuji a oni tím byli slepeni.Dumala jsem jestli se tak páří,ale zase jsem věděla,že jsou hermafroditi,tak se asi nemusí pařit.Tomu ted uz nerozumim.Tak jestli ten gel ,sliz,není nejaky produkt s vajickami.Ty jsou malinkate bílé kuličky ...opravdu nevím co to.může být,jen js.tak přemýšlela.

Ti hermafroditi se páří. Ale nemusí hledat opačné pohlaví, má ho každý, kterého potká ..

sametka
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]