Nejste přihlášen/a.
Dopbrý den,
letos jsem si na doporučení známých koupila sazenice rajčat Bejbíno a jsem s plody velice spokojená /chuť, množství, velikost/.
Dcera mi dala ale dalších 6 rostlin rajčat, které prý dostala a už je nemá kam dát. Vyrostly hodně mohutné rostliny /i když zaštipované/, silné tmavozelené listy, plody jsou oválné, vejčitého tvaru. I když rajčata dozrají, nelákají svou barvou příliš k jídlu, jsou oranžovo zelené, stříkané, jakoby pruhované. Slupka je dost tuhá.
Co je ale úžasné - po rozkrojení má rajče uvnitř tmavě červenou barvu, vytéká z něj šťáva jako krev. Proto mám letos kečupy i leča krásně červené i bez nějakých barviv.
Posílám foto / trochu máznuté, omlouvám se/. Třeba někdo z vás pozná, jaká rajčata to letos vlastně mám. Děkuji - Jaga.
Díky, Denny za určení. Čekám a čekám, kdo se mi ozve,ale odrůdy rajčat nejsou pro české zahrádkáře asi to nejzajímavější.
Podle Vašeho návodu jsem pak zjistila, že to asi opravdu bude Artisan - Blush Tiger. Moc děkuji za odpověď. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.