Nejste přihlášen/a.
Nestihla jsem včas otrhat všechny fazolové lusky a některé jsou už žluté a ne zelené. Můžu je normálně použít? Dík za radu.
Nedoporučuji, spíše bych je nechal na vzduchu dojít a vybral z nich semena - příští sadbu.
Loni jsme nechali lusky o kousek déle a už nešly použít jako příloha. I když by neměly tak stejně tam měly tu nit podél celého lusku. Za syrova nešla oddělit, uvařené to vadilo mezi zuby. Jediná možnost byla dát tyto lusky do polévky a mírně je rozvařit. Ale stále byly zelené, jen moc zralé.
Žluté bych rozhodně nevařil. Není oč stát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.