Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co lze ještě zasít?

Od: rybicka® odpovědí: 11 změna:

Vytrhala jsem hrách, odklidla tu haldu slimákú ! :( a mám volný záhon. Co bych tam ještě ted mohla dát, aby to vyrostlo nebo dozrálo? Ještě není tak pozdě ne?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hrách můžete otočit ještě jednou. Karotka, salát, kedlubny, vše ranné odrůdy

honzin*
Dal jsem salát, keříčkové fazolky, černou ředkev, hrášek.

liska5
hodnocení

0x

Špenát. A teď je doba na vysetí ozimé cibule /Augusta, Hiberna, Gerda/. Nebo rozhodit zelené hnojení.

hodnocení

0x

S tím hrachem bych to nepřeháněla, protože škůdci čekají a u nás se mi nikdy nestalo, že bych z hrachu, zasetého o prázdninách, sklidila lusky. Spolehlivý je salát - ale celoroční nebo podzimní odrůdy, jinak půjde brzy do květu a fazolky, které se sklízejí na zeleno. Když bude dobrý rok a budete salát vysévat průběžně, tak můžete mít vlastní i po půlce listopadu.

liska5

U nás je hrášek v pohodě. Takže, jak kde.

hodnocení

0x
Ředkev vodnice, černá ředkev a pekingské zelí. Za měsíc ještě klidně i ředkvičky.

hodnocení

0x
ireceptar.cz/...
---
Dobré tipy :)
liska5

Jen v článku nerozlišují setí a sázení. Tam je přece časový rozdíl.

A špenát se nesází. Vlastně ani fazolky ne.

hodnocení

Díky za rady a názory, mrknu co je ještě k dostání za semínka. Soused teď sel tuřín, to je ta vodnice?

liska5

Ještě třeba kopr.

Tuřín je sice podobný vodnici ale vodnice chutná spíš do ředkvičky zatímco tuřín je víc jako červená řepa. Červenou řepu nejím ale vodnice mi chutná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]